بهترین آموزش فروش؛ قطعی کردن را رایگان بیاموزید


تعریف بازاریابی کاتلر
بازاریابی یک فرآیند اجتماعی-مدیریتی است که از طریق آن افراد و گروه ها نیازها و خواسته های خود را از طریق تولید و مبادله برآورده می کنند. کاتلر در این تعریف بر مفهوم ارزش تاکید می کند زیرا ارزش فراتر از کالاها و خدمات اهمیت دارد. به طور خلاصه، بازاریابی فرآیند برآوردن نیازها از طریق تولید و تبادل ارزش است.

فرآیند فروش معمولاً به چند مرحله تقسیم می شود:

یافتن یا جذب مشتری
قبل از نزدیک شدن یا تماس با مشتری قدم بردارید
مرحله ارتباط با مشتری
نمایش
مشکل را حل کنید
رفع اعتراضات
قرارداد
ردیابی پس از فروش
** معنای هر مرحله در هر کشور متفاوت است **

فروشندگان می دانند که حضور در بازار یکی از تاکتیک های مورد نیاز برای استفاده از سفارشات است. در آمریکا این حضور به معنای حضور جدی است مانند «جواب نده».

در برخی کشورها، حضور به معنای صبر و پشتکار در بازار است، یعنی تمایل بالقوه برای سرمایه گذاری برای ماه ها یا سال ها قبل از اینکه تلاش ها منجر به فروش واقعی شود.

مثلا شرکتی که می خواهد وارد بازار ژاپن شود باید آماده مذاکراتی باشد که 3 تا 10 سال طول می کشد!

جستجو یا به دست آوردن مشتریان فرآیند شناسایی خریداران بالقوه و ارزیابی سودآوری آنهاست. اگر شرکتی بخواهد محصول خود را در کشور دیگری بفروشد، باید بداند که در آنجا چه چیزی مصرف خواهد کرد، کدام شرکت آن را خریداری خواهد کرد و کدام یک توانایی پرداخت آن را دارد. هرچه شرکت بهتر پاسخ دهد، موفق تر خواهد بود.

تعامل موثر با مشتری به تکنیک های حل مسئله نیاز دارد که شامل شناسایی و تطبیق نیازهای مشتری با محصولات شرکت هنگام ارائه یک ارائه فروش است.

دو مرحله بعدی تماس و نمایش با مشتری است که شامل جلسات بین فروشنده و خریدار است. در فروش نهایی، شناخت فرهنگ و هنجارها کاملاً ضروری است. در برخی از کشورها، خریدار منتظر ارائه معیارها از سوی فروشنده است.

آموزش بازاریابی

یک موضوع رایج در آموزش فروش این است که شنونده خوبی باشید. طبیعتاً در فروش جهانی، موانع ارتباط کلامی و غیرکلامی، تلاش فروشنده را دو چندان می کند.

هنگامی که نتیجه Trahysite برای فروشنده موفقیت آمیز بود، فروشنده وظیفه خود را برای دریافت درخواست سفارش انجام می دهد. اما یک فروش موفق به همین جا ختم نمی شود و آخرین مرحله در فرآیند فروش، ردیابی پس از فروش است تا رضایت مشتری از خرید تضمین محمد جانبلاغی شود.

فروش سنتی
فروشندگی یکی از قدیمی ترین مشاغل و شاید یکی از ارکان جامعه و رفع نیازهای مردم است. در شکل سنتی خود که بیشتر از دنیای شبکه و دنیای مجازی و بازارهای رقابتی و جهانی امروز دنیا را به فضای تالارهای تجاری می آورد، همه جلوه های گذشته و حال فروش است.

اما آنچه بیش از ظاهر فروش تغییر کرده است پارادایم ها و مفاهیم اصلی آن است که حاصل رویدادها و تحولات اساسی در صنعت و زنجیره تامین است.

در فضای تجاری سنتی، به دلیل عرضه کم و فضای خرده فروشی غیررقابتی، بسیاری از فعالیت های تجاری حول محور سفارش دادن و در نوبت دادن به مشتریان می چرخد ​​و یا به دلیل عدم آگاهی مشتری از پارامترهای دقیق محصولات و کالاهای جایگزین، کیفیت اقلام کمی را تحمیل می کند و برای مشتریان استثنایی شده است. .

همچنین تصویر ذهنی از فروشندگی در نظام سنتی مبتنی بر شخصیت پرحرف و چرب فردی چاپلوس و تا حدودی فریبکار است، در حالی که بسیاری از این مفاهیم و اندیشه ها در دهه های اخیر دچار تغییرات اساسی در محتوا شده اند.

قانون جستجوی مشتری 20/80
طبق قانون 80/20، تقریباً 80 درصد از محصولات شما توسط 20 درصد از مشتریان شما خریداری می شود. این بدان معناست که 20 درصد از مشتریان شما 80 درصد درآمد شما را تامین می کنند. بنابراین زمان بیشتری را برای مشتریان بهتر در فرآیند جذب مشتری صرف کنید. با مشتریان قدیمی خود ارتباط برقرار کرده و تماس بگیرید.

این بسیار آسان و البته مهم است. اما در عین حال همیشه به فکر جذب مشتریان جدید باشید.

تکنیک های بازاریابی و فروش



قانون 70/30
فروشندگان معمولاً زیاد صحبت می کنند. اما یک فروشنده خوب سوالات خوبی می پرسد. به عنوان یک فروشنده، شما باید به 70% گوش دهید و 30% بپرسید. وظیفه شما فقط کمک به مشتری است. فقط فروشندگان ضعیف به سرعت ارزش گذاری می شوند. ایده های فروش در یک مکالمه خوب، مشتری خودش قیمت را می پرسد. وقتی مشتری به رفتارش نه می گوید، فروش را متوقف نمی کند، بلکه از شما دعوت می آموزش فروش محمد جانبلاغی کند اطلاعات بیشتری به او بدهید.

فروش به دیگران کمک می کند تا کیفیت کار و زندگی خود را بهبود بخشند. فروش در سال های اخیر به شدت تغییر کرده است. رقابت بسیار شدید است و فروشندگان بسیار بزرگتر هستند. کسانی که می خواهند مشتریان بیشتری جذب کنند، باید هوش و شخصیت و حتی راه و روش بالاتری داشته باشند

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *